Legfrissebb hír kategória bejegyzései

banner naptár 2017

Mondo Magazin 2017-es Naptárpályázat

Fejezd be ismét az ideit és kezdd eredményesen a 2017-es évet a Mondo magazinnal! Az eddigi évek pályázatainak igényes alkotásokból merítve, a magazin szerkesztősége a hagyományokhoz ragaszkodva idén is olvasói naptárkészítő versenyt hirdet, amely a decemberi számot – és remélhetőleg sokatok falát – fogja díszíteni. Ráadásul 12 számot (24 hónap) tartalmazó Mondo előfizetést és az idei Animekarácsonyra szóló jegyet is nyer a legjobbnak ítélt alkotás készítője! További részletek és szabályzat a lenti linkre kattintva, a kérdések pedig jöhetnek ide vagy egyéb elérhetőségeinkre (Mondo FB PÜ, főszerkmail…).

Beküldési határidő: 2016. november 27. (vasárnap) éjfélig

Eredményes alkotást kívánunk és nagyon várjuk a szebbnél-szebb beérkező naptárterveket! :)

A SZABÁLYZAT ITT OLVASHATÓ -> >>> KATT IDE! <<<

Mondo Kreatív Pályázat interjúk – Pecze Margit (Zsűri díja)

Még decemberben a Mondo Facebook csatornáján meghirdetett kreatív versenyünkre rengeteg ötletes, kreatív (Japánnal, és a japán kultúrával kapcsolatos) pályamű érkezett. A Mondo zsűri és a Ti döntésetekből született meg a végeredmény,  amelyet az FB-n és a februári Amondóban is olvashattok. Most pedig extraként meginterjúvoltuk a nyerteseket!

Bővebben…

anilogue2

Vár a 2014-es Anilogue Nemzetközi Filmfesztivál!

Idén ismét megrendezésre kerül a Mondo magazinos beszámolóinkból évek óta ismert Anilogue nemzetközi animációs filmfesztivál! November 19 és 23 között számos díjnyertes animációs filmmel várja az érdeklődőket Budapesten az Uránia, a Toldi és a Szimpla kertmozi. Idén is lesz Anime Haiku válogatás, a legjobb japán animációs rövidfilmekből, és ezúttal sem maradunk egy igazi egész estés anime remekmű nélkül: kétszer is vetítik az Uránia dísztermében a Giovanni szigetét (Giovanni no Shima).

Bővebben…

Mondoweb akció banner_1280_700

Mondo előfizetési akció! – Nyerd vissza előfizetésed árát!

Sosincs Mondo a trafikban? Nem is értik, mit szeretnél? Utálsz újságoshoz járni? Fizess elő – Neked is jó, nekünk is jó!

Ráadásul ha most fizetsz elő, kis szerencsével akár Te is azok között lehetsz, akik visszanyerik előfizetésük árát bármelyik, általuk választott Mangafanos termék (manga, DVD) vagy Mondocon belépőjegy formájában!

Plusz ráadás: most megéri 12 számot előfizetni, mivel frissítettük az előfizetéshez járó ajándékok listáját, így jelenleg az összes eddig kiadott Mangafanos mangakötet és DVD közül lehet választani!

Mit kell ehhez csupán tenned?*

Jelentkezz be a honlapra (regelj egyet ha még nem jártál nálunk), majd kattints az Előfizetés menüpontra, ahol adataid megadásával kérj előfizetést 3, 6 vagy 12 számra. Fizesd be a postai úton kapott csekket, élvezd a házhoz kapott Mondódat, és szurkolj magadnak! Az akció lezárultával, 2015 elején 20 előfizetőt sorsolunk ki, velük felvesszük a kapcsolatot, hogy milyen formában kérik nyereményüket.

*Figyelem! Az akció időtartama határozott, a 2014 augusztus 15. és 2014. december 31. között 3, 6 illetve 12 számra megrendelt előfizetésekre érvényes. Pénznyereményre nem váltható!

KEDVES AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐK!
A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL AZ ELŐFIZETÉSI AKCIÓNKAT MEGHOSSZABBÍTOTTUK EGÉSZEN JANUÁR 31-IG! AZ ÚJ HATÁRIDŐIG LEHET MÉG ELŐFIZETNI, VISZONT CSAK A 31-ÉIG BEÉRKEZETT BEFIZETÉSEK SZÁMÍTANAK BELE!