Mondo Magazin 2016-os Naptárpályázat

[ Naptárpályázat Szabályzata]

A Mondo magazin ismét páratlan szereplési lehetőséget nyújt számodra, hogy mutatós alkotásod akár egy teljes évig sokak falán díszeleghessen!
Katt tovább a részletekért!

banner naptár 2016NEVEZÉSI FELTÉTELEK:

Ki nevezhet és hogyan?

– Bárki nevezhet kötöttség nélkül a pályázatra, kivéve a Mondo stábjának tagjait.

– A pályázatos rajz a Te saját alkotásodnak kell lennie, más művével nevezni vagy plagizálni automatikus kizárást von maga után.

– Az alkotásnak RAJZOLTnak kell lennie, (ennek a technikája lehet kézi és/vagy digitális), nem minősül rajzoltnak a Photoshop / más képszerkesztő kizárólagos használatával, az interneten fellelhető képanyagból összeállított képkollázs. Az ilyen hátterű pályázat zsűri általi diszkvalifikálásra kerül.

– Egy nevező több alkotással is indulhat.

– A rajzok választott stílusa és technikája kötetlen, viszont személyiségi jogokba ütköző tartalmat vagy közízlést sértő, megzavaró ábrázolást nem tartalmazhatnak.

– A beküldött rajzok kompozíciója kétféle lehet: egy nagy főkép, amire/hez kerülnek ábrázolásra a 2016-os év naptárjának elemei (lásd a korábbi pályázatokból rá a példát ITT). vagy egy-egy évszakokra bontott, 4 kisebb rajzot tartalmazó összeállítás (lásd a 2014-es nyertes pályaművet példának ITT).

A pályaműnek tartalmaznia kell a rajz mellett a naptárral együtt járó tipográfiát is (hónapok nevei, napok számozása) ezek technikai megoldása szabadon választott, viszont szerkeszthető/javítható (layeres PSD) állapotban kell maradniuk. A pályázatnál a felhasznált fonto(ka)t is csatold mindenképpen.

Dimenziók és felbontás: min. 2000 x 2800 (300 dpi) felbontás, + 5 mm kifutó. Szerkeszthető layeres .PSD formátum ÁLLÓ elhelyezéssel

Beküldési határidő: 2015. november 25. szerda éjfélig.

Zsűri: a Mondo szerkesztősége és a magazin rajzos tündérei

Díjazás: a nyertes pályamű decemberi számban való szereplése mellett egy 12 számra jogosító Mondo magazin előfizetést és egy 2015-ös Animekarácsony belépőjegyet is nyer.

Hova és hogyan küldd be a nevezésedet?

A Mondo magazin főszerkesztőjének hivatalos mailcímére (rmarkovics@mondomagazin.hu) várjuk a pályázatokat a fent nevezett határidőig.

A mail tárgyrovatába a „Mondo 2016-os naptárpályázat” címet írd, és tüntesd fel a mailed szövegében az alábbiakat:

– Teljes polgári neved
– Beceneved
– Postacímed
– Filemegosztó hely letöltési linkje, ahol a .PSD és a felhasznált font(ok) elérhetőek (pl.Google Drive, MEGA, Dropbox, toldacuccot, mammutmail, akármilyen óriásmail, mediafire stb.)

Célszerű mindent (kép + fontok) egyetlen ZIP-be vagy RAR-ba becsomagolni, és úgy feltölteni a megosztóra.

A pályázat szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy az előzetesen kiválasztott alkotást később publikálhassák és felhasználhassák a magazinon kívül is egyéb promóanyagban.

Sok sikert és eredményes alkotást kíván,

A Mondo magazin szerkesztősége