Kerülj be az augusztusi Mondo magazinba!

Conpótló Online Rajzverseny! 
#maradjotthon #conpótló #online #rajzverseny #Mondomagazin

Ugye nem felejtettek el ceruzát és papírt fogni, az ecsetekkel bánni és a digitális táblátok programját használni? A felejthetetlen művészi élményt átélni, mialatt az alkotás megszületik kezetek alatt? S persze, ha mindezt megkoronázza az, ha még elismerést és nyereményt is kaphattok cserébe? 

Reméljük mindenki lelkesedését visszahozhatjuk azzal, hogy most az elmaradt versenyélményt újra átélhetitek egy Conpótló Rajzverseny keretei között!

 Mi a teendő? 

Megvan az ötleted, de nehéz elkezdened? Nézz referenciaképeket. Ám NE másold le őket! Azzal gyakorolsz, ha magad próbálod meg megalkotni. Attól lesz saját munka.

Munkád technikájában magad dönts, de vigyázz! Jól válaszd meg a kivitelezésed módját, hogy a lehető legpontosabban visszaadhasd az elképzelt kompozíciódat!

A kész alkotásokat csatolmányban várjuk a mondo.rajzos.zsuri@gmail.com email címre, ahol Név, Nicknév (ha van), kor (+Fanart esetén a mű forrásául szolgáló anime, manga, film, könyv, játék címét) kérjük feltüntetni az üzenet szövegrészében! Tárgyban kérjük feltüntetni, Conpótló Rajzverseny jelentkezés!

Amennyiben tradicionálisan készült munkád van, kérjük azt szkennelt formában elküldeni részünkre vagy nagyon jól(!) befotózva. Hisz ez kerül zsűrizésre. Digitális munka esetén a kész munka mellett kérünk 3 fázisképet csatolni a készítési folyamatról.

Ha mindez megvan, már csupán a „Küldés” gomb választ el titeket a nyerési esélyektől.

FONTOS

  • Téma: Minden olyan munka elfogadásra kerül, amely kapcsolódik a Con tematikájához! Erre figyeljetek oda! (Kalocsai mintás népi öltözetes önarckép-szökevény nem elfogadott! )
  • Fanart, Original – megkötés nincs, de kérjük feltüntetni Fanart esetén, hogy kiknek a karaktereit használtátok, mi a forrásmű címe!
  • A megszokott kategóriák helyett most 3+1 fő kategóriában fogunk 1-1 nyertest hirdetni:
    • Legjobb Tradicionális Alkotás
    • Legjobb Digitális Alkotás
    • Fiatal tehetség különdíj
    • Zsűri kedvence (Mint azt már pár alkalommal is láthattátok Conon, most sem hagyjuk ki a legfiatalabbakat sem! )
  • 1 versenyző CSAK 1 munkával nevezhet!
  • Ami a nyereményeket illeti, (vártátok már, ne is tagadjátok ), a MondoCon Rajzos Zsűri saját összeállított ajándékcsomag-bombáit kapják a szerencsések, mikben sketchbook-ok, tollak, printek, rajzos apróságok fellelhetőek.

Továbbá a résztvevők a jelentkezésükkel hozzájárulnak ahhoz, amennyiben nyer, a Mondo magazin 1xbet kaszinó bemutatása augusztusi számában megjelenik a nyertes pályázó munkája!


❗Beküldési határidő: 2020. Június 21. Vasárnap (éjfél)
❗Beküldési email cím: mondo.rajzos.zsuri@gmail.com
➖➖➖➖➖➖

Reméljük, ezzel is kicsit színesíthetjük most sokatok szürke hétköznapjait. Nem szeretnénk, hogy a kreativitás porosodjon! 🙂 Bármilyen kérdésetek felmerül, ne féljetek feltenni!☺️ Mindenkinek kellemes alkotást kívánunk!

Üdvözlettel,
Mondo magazin és MondoCon Rajzos Zsűri csapata