A Villámmacskák új sorozata Magyarországot is meghódítja

A Villámmacskák új sorozata Magyarországot is meghódítja

A Villámmacskák akcióban c. akció-vígjátéksorozat május 18-ától a Cartoon Networkön

Eljött a nyávogás, dorombolás, fújtatás, dörgölőzés és karmolás ideje! A Cartoon Network Magyarországon is bemutatja a világhírű Villámmacskák új animációs sorozatát. Pontosan nyolc évvel és négy nappal az előző széria hazai premierje után Lion-O, Gepárda, Tigra, Párdó és a többiek ismét uralják a Cartoon Network csatornán a terepet.

A Villámmacskák bátor vezérük, Lion-O vezetésével elmenekülnek elpusztított szülőbolygójukról, a Tanderáról, és új otthonra lelnek a Harmadik Földön. A hősies csapat Párdó, Gepárda, Tigra, FifiKit és FifiKat részvételével igyekszik megismerni új bolygójukat és titokzatos lakóit – és megvédeni annak flóráját és faunáját Mumrától. A zsarnok ugyanis arra készül, hogy önkényuralmát a macskák új bolygójára is kiterjessze. Ebben pedig egy sor gonosztevő is a segítségére van, így hőseinknek nincs egyszerű dolguk.

A Villámmacskák akcióban – a korábbi sorozatokat tiszteletben tartva – az ikonikus szereplők harcos énje mellett nagy hangsúlyt fektet a macskák játékosabb oldalára is. Ezzel, valamint az élénk, színpompás rajzstílussal a gyerekek új nemzedékét szeretné megnyerni a Villámmacskák egyre népesebb rajongótáborának.

tc2

A Villámmacskák akcióban producerei Victor Courtright és Marly Halpern-Graser, vezető producere pedig Sam Register, aki a Cartoon Network nagy sikerű Tini titánok, harcra fel! című sorozatánál is közreműködik. A premier alkalmából egy Tini titánok, harcra fel! – crossover-epizód is the casino apps készült. A Teen Titans Roar! című részben Robin, Cyborg, Csillagfény, Raven és Gézengúz a Harmadik Földön találkoznak a Villámmacskákkal. A különkiadás a Tini titánok, harcra fel! új részei között kap helyet, amely a Villámmacskákkal egy napon, május 18-án indul.

Villámmacskák akcióban május 18-ától mindennap 15:50-kor és 19:30-kor csak a Cartoon Networkön!

———————————————————————–
SZEREPLŐK:

Lion-O: A Villámmacskák önjelölt, de a többiek által kezdettől elfogadott vezetője, aki mindig azonnal cselekszik, képtelen a pihenésre. Mindegy, hogy súlyos veszély, vagy csak a házimunka réme fenyeget, Lion-O a tőle megszokott hősiességgel kezel minden helyzetet.

Tigra: A Villámmacskák számára Tigra afféle apafigura, akinek a csapat bármely tagjánál több a tapasztalata, és töviről hegyire ismeri a Tandera bolygó kultúráját. Ő Lion-O mestere; célja, hogy alkalmas vezetőt faragjon belőle.

Gepárda: A durva, de életvidám Gepárda beleröhög a veszély arcába, egyszerűen nem ismer félelmet. Sokszor úgy érzi, ő Lion-O nővére, és alig várja, hogy újabb akciókba rángassa bele őt. Elég vakmerő képzetei vannak a szórakozásról, de ki ne tartana vele, Tandera legmenőbb csajával?

Párdó: A lelkes mérnök, Párdó egyszerre akár ezer tudományos projekttel is képes foglalkozni, ezért mindig szüksége van valakire, akin kipróbálhatja a találmányait. Párdónak nem kell aggódnia Lion-O miatt, csak a gépezetei maradjanak egy darabban!

FifiKit és FifiKat: A csapat két legfiatalabb tagja, FifiKit és FifiKat élvezi a gyerekkor örömeit, amíg lehet. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének aktív részesei a bevetéseknek! A két rosszcsont imád felfedezőútra indulni ismeretlen területekre és bajba kerülni.

Kedvcsináló képek a sorozatból:

lightning sword lion o laser lion o scares tigra lion o sword lightning thundercats burst in thundercats formation with unicorn thundercats ride unicorn thundercats shock tigra and unicorn covered in slime tigra bring unicorn food tigra claw formation tigra collects slime tigra in awe tigra reading unicorn laser party

A Cartoon Network EMEA-ról:

A WarnerMedia csoport Cartoon Network csatornája mindenki számára vonzó, izgalmas választékot kínál humorból és kalandokból egyaránt. A műsorok a közönséghez közelálló témákkal: a humorral, a barátsággal, a képzelőerővel, a pörgős cselekményekkel és kalandokkal foglalkoznak. A Cartoon Network elsődleges célcsoportja a 6 és 12 év közötti gyerekek, és a csatorna célja, hogy a szórakoztató és világszerte sikeres tartalmakkal a gyerekeket saját egyéniségük kibontakoztatására bátorítsa. A műsorválasztékban nagy sikerű animációs vígjátékok, mint a „Gumball csodálatos világa”, a „Medvetesók”, a „Vadócok”, a „Bűbájtábor” és a „Victor és Valentino”, valamint izgalmas, akciódús kalandműsorok, mint a „Steven Universe”, a „Pindúr pandúrok”, a „Ben 10” és a „Tini titánok, harcra fel!” láthatóak. A világszerte fogható csatorna 1992-ben indult, Magyarországon 1993 óta látható. A Cartoon Network tartalmai díjnyertes honlapján, valamint játékokban, video-on-demand szolgáltatásban, mobilplatformon és különböző licencek és termékek formájában is elérhetőek. A Cartoon Network tulajdonosa a WarnerMedia, amely az AT&T vállalat tagja.

A Warner Bros. Animationről:

A Warner Bros. Animation (WBA) a világ egyik vezető animációsfilm-gyártó cége, amely a nemzetközi piacra és többféle platformra gyárt animációs sorozatokat. A WBA készíti a Justice League Action, a Tini titánok, harcra fel!, a DC Super Hero Girls: Tini szuperhősök és a Csoda Kitty sorozatokat a Cartoon Network számára, a Csak lazán, Scooby-Doo!, a Nyuszipoly, a Dorothy Óz földjén, A Tom és Jerry-show, az Új bolondos dallamok és a Flúgos futam sorozatokat a Boomerang számára, a Mike Tyson Mysteries-t az Adult Swim csatornának, a Green Eggs and Hamet a Netflixnek, valamint a Harley Quinn sorozatot és Az igazság ifjú ligája harmadik évadát a DC digitális platformjaira. A WBA kezel olyan világhírű rajzfilmkönyvtárakat, mint a DC Comics, a Hanna-Barbera, az MGM és a Warner Bros. animációs könyvtára. A Warner Bros. Animation a sorozatok mellett nagy sikerű animációs filmeket is készít (köztük a DC-univerzum animációs filmjeit) DVD-re, Blu-rayre és VOD-platformokra. A WBA az egyik legsikeresebb animációstúdió a maga 6 Oscar-díjával, 35 Emmy-díjjal, 20 Annie-díjával és számos egyéb elismeréssel.