Tini szuperlányok lepik el a Cartoon Networköt: indul a DC Super Hero Girls!

Új akciódús vígjátéksorozat szeptembertől a Cartoon Networkön!

Lauren Faust kelti új életre a DC Comics tini szuperhősnőiről szóló DC Super Hero Girls-t. Az elsőre átlagosnak tűnő lányok átlagos suliba járnak, de „részmunkaidőben” készek megmenteni a várost. Képesek lesznek egyszerre bűnt üldözni Metropolisban, miközben az iskolában is helyt állnak? Kiderül szeptember 28-ától a Cartoon Networkön!

Csodanő, Supergirl, Batgirl, Dongó, Zatanna és Zöld Lámpás már megismert civil személyazonosságai az új szériában még nagyobb hangsúlyt kapnak. A sulis szálat pedig egy izgalmas mellékszál is fűszerezi: Barbara Gordon és Harleen Quinzel gyerekkoruk óta legjobb barátok, és mit sem sejtenek arról, hogy éjjelente egymás ellen harcolnak álruhában… De persze nem ő az egyetlen gonosztevő, akivel szembe kell nézniük. Méregcsók és Macskanő is rájuk fenik a fogukat és a karmukat.

Tinédzsernek lenni, jó jegyeket kapni, elvegyülni a többi tanuló között így aztán pláne nem könnyű. A lányok dolgát az is nehezíti, hogy nem fedhetik fel magukat, ahogy a szuperképességeiket sem használhatják az iskolában.

Hőseink bár sok mindenben különböznek, egy dolog mégis összeköti őket: mindannyian tinilányok, akik „normális” életüket igyekeznek összeegyeztetni a szuperhősléttel. A csapatból mindenki másban jó, így jól kiegészítik egymást. A legfiatalabb hős, Dongó pedig nagy tudásának hála kihagyott egy évfolyamot, így most mind a hatan egy osztályba járnak!

A premierig a Cartoon Network Magyarország YouTube-csatornáján visszanézhetők a 2017-es websorozat epizódjai.

DC Super Hero Girls szeptember 28-ától minden nap 14:55-kor a Cartoon Networkön! Ismétlés hétköznap 10:45-kor.

ÍZELÍTŐ AZ EPIZÓDOKBÓL:

1–4. #SweetJustice Hat átlagos – legalábbis átlagosnak tűnő – iskolás lány megtudja egymásról, hogy szuperképességekkel bírnak, és eldöntik, hogy összeállnak Metropolis gonosz erőktől való megvédésére.
6. #MeetTheCheetah Barbara Minerva szuperféltékeny lesz Diana Prince-re, „Miss Tökélyre”. Ám amikor Barbara az apja gyűjteményéből elcsen egy ereklyét, hogy megátkozza Dianát, kiderül, hogy valójában ő az, akin átok ül.
7. #AdventuresInBunnysitting Zee megkéri Karát, hogy vigyázzon az ő két varázsnyuszijára, ám azok szó szerint úgy szaporodnak, mint a nyulak, és hamarosan pusztulást hoznak Metropolisra.
22. #BurritoBucket Bankrablás zajlik abban az utcában, ahol Barbara dolgozik. A lánynak ügyesen kell lavíroznia a szuperhősi és az alkalmazotti szerepe között. Vajon titokban tudja tartani a munkatársai előtt azt, hogy ő Batgirl, miközben megakadályozza a bűntényt?

SZEREPLŐK:

Csodanő (Diana Prince) (17)

hőstípus: keresztes lovag

Fegyelmezett és intelligens, néha viszont túl naiv. Egy valódi amazon erejével bír. Igazi vezető személyiség.

 

Supergirl (Kara Danvers) (16)

hőstípus: izompacsirta

Magabiztos és határozott, ám kissé indulatos személyiség. A szuperemberek erejével rendelkezik.

 

Batgirl (Barbara Gordon) (15)

hőstípus: detektív, hekker, feltaláló, akrobata

Energikus és derűlátó. Lehet, hogy nincs szuperképessége, de szuper kütyük egész garmadája áll a rendelkezésére!

 

Dongó (Karen Beecher) (14)

hőstípus: lángész, rugalmas, határozott

Ártatlan és törődő, némi eltökéltséggel fűszerezve. Képességei a zsugorodás, a repülés és a fullánklövés.

 

Zatanna (Zee Zatara) (16)

hőstípus: természetfeletti, magabiztos, karizmatikus

Magabiztos és bájos, de néha túldramatizálja a dolgokat. Varázserővel bír és még teleportálni is tud!

 

Zöld Lámpás (Jessica Cruz) (16)

hőstípus: védelmező

Könyörületes és szorgalmas, bár időnként makacs is. Képes repülni és hatalmas tárgyakat mozgatni.