Friss mangák az Őszi MondoConon!

Az őszi szezont 4 új mangakötettel indítjuk, hogy legyen olvasnivalód az őszi szünetre!

A legfrissebb kötetek (lásd alul a kedvcsinálót róluk) az Őszi MondoConon (október 4-5.) lesznek megvásárolhatóak, majd nem sokkal később már a Mangafan Webboltból is megrendelhetitek őket!

Az új megjelenések mellett természetesen a szokásos Mangafanos akciók (3-at fizetsz, 4-et vihetsz, Gyűjtsd be egyben!, Lemaradtál? Pótold!) is élnek a MondoConon!

Love*Com 10.

lovecom_vol10_pcoverRisa végleg besokallt, hogy az Ootani iránti érzelmei rángatják dróton, ezért elhatározza, hogy mostantól csak haverság van, semmi egyéb. De amikor elmondja Ootaninak, a srác kiakad, és úgy tűnik inkább mást szeretne – lehet, hogy a Defekt Duóból Defekt Pár lesz?

 

 

 

 

 

 

 

NANA 16.

nana_vol16_pcoverTakumi és Hachi hirtelen összeházasodtak… Nana pedig ezt már nem bírja feldolgozni, és Ren
jelenlétében pánikrohamot kap. Mindketten bizonytalanok, mégis összeköltöznek egy új lakásba, csakhogy…

 

 

 

 

 

 

 

 

Naruto 22.

naruto_vol22_coverSzaszuke elhagyja Avarrejteket és a barátait…lehet, hogy a lelke már végleg Orocsimarué?! Az ötödik hokage Sikamarut és csapatát, Narutót, Nedzsit, Kibát és Csódzsit küldi a fiú után, hogy
hozzák vissza a rejtekbe. A srácok üldözőbe veszik Szaszukét, ám a kísérőivel, a négy angrejteki nindzsával is meg kell küzdeniük!

 

 

 

 

 

 

Vampire Knight 10.

vk_vol10_pcoverAz iskola romjai között Zero Yuukira emeli a fegyverét. Egy tisztavérű vámpír és egy vámpírvadász… bármennyire is vágynak rá, soha nem lehetnek egymáséi. Milyen döntést hoznak hát? Mindeközben Kaname új irányba fordítja az éjjeli tagozatosok jövőjét. A drámai 10. kötetben véget ér a történet első része!