Mondo előfizetési akció! – Nyerd vissza előfizetésed árát!

Sosincs Mondo a trafikban? Nem is értik, mit szeretnél? Utálsz újságoshoz járni? Fizess elő – Neked is jó, nekünk is jó!

Ráadásul ha most fizetsz elő, kis szerencsével akár Te is azok között lehetsz, akik visszanyerik előfizetésük árát bármelyik, általuk választott Mangafanos termék (manga, DVD) vagy Mondocon belépőjegy formájában!

Plusz ráadás: most megéri 12 számot előfizetni, mivel frissítettük az előfizetéshez járó ajándékok listáját, így jelenleg az összes eddig kiadott Mangafanos mangakötet és DVD közül lehet választani!

Mit kell ehhez csupán tenned?*

Jelentkezz be a honlapra (regelj egyet ha még nem jártál nálunk), majd kattints az Előfizetés menüpontra, ahol adataid megadásával kérj előfizetést 3, 6 vagy 12 számra. Fizesd be a postai úton kapott csekket, élvezd a házhoz kapott Mondódat, és szurkolj magadnak! Az akció lezárultával, 2015 elején 20 előfizetőt sorsolunk ki, velük felvesszük a kapcsolatot, hogy milyen formában kérik nyereményüket.

*Figyelem! Az akció időtartama határozott, a 2014 augusztus 15. és 2014. december 31. között 3, 6 illetve 12 számra megrendelt előfizetésekre érvényes. Pénznyereményre nem váltható!

KEDVES AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐK!
A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL AZ ELŐFIZETÉSI AKCIÓNKAT MEGHOSSZABBÍTOTTUK EGÉSZEN JANUÁR 31-IG! AZ ÚJ HATÁRIDŐIG LEHET MÉG ELŐFIZETNI, VISZONT CSAK A 31-ÉIG BEÉRKEZETT BEFIZETÉSEK SZÁMÍTANAK BELE!