Téged is vár az ősz legnagyobb bulija, az Őszi MondoCon!

Az Őszi MondoConon (október 4-5, Hungexpo) is számos megszokott és új versennyel és programmal várunk minden kedves conozónkat!

A versenykiírások folyamatosan kerülnek fel a MondoCon honlap Versenyek menüjébe, megéri időnként visszanézni!

Az online, csak honlapunkon előrendelhető Őszi MondoConos jegyek rendelési opciója is végre élesedett, emellett már kaphatók a boltokban partnereinknél is! A Jegyvásárlás menüjére kattintva rendelhető meg, lehet csak jegyet előrendelni, vagy – mivel conszállást is biztosítunk a távolból jövőknek – a jeggyel együtt a szállást is rendelhető egy csomagban!

Az idei MondoConon exkluzív koncerttel jelentkezik!  Vendégünk, Haruka egyenesen Japánból érkezik hozzánk, aki a rock és pop közt mozgó zenéjével garantáltan sokak tetszését elnyeri majd.

Plusz már megtekinthető az Őszi MondoCon hivatalos videoszpotja! Nézzétek, kommenteljétek, és osszátok meg minél többfele. Már csak három hét, és indul az idei ősz legnagyobb animés-mangás-fantasy-gamer bulija!

Apropó, gamerkedés! A MondoGames honlapjára folyamatosan kerülnek fel az infók az őszi rendezvény 5 nagy bajnokságról/kupájáról (Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends, Starcraft 2, World of Tanks) a Versenyek menüben elmélyedhettek bennük, ha jelentkezni szeretnétek!

 

B4_oszicon_Hird_uj